19,0459$% 0.02
20,7386€% 0.28
1.210,86%0,45
19.698,91%0,00
528796฿%-1.90443
33640Ξ%-1.64946
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millî Savunma Üniversitesi Deniz ve Hava Harp Okulu diploma töreninde yaptığı konuşmada, “Büyük ve güçlü Türkiye’yi, hak ve özgürlüklerden ekonomiye kadar her alanda kökleştirecek adımları kararlılıkla atarak, aydınlık geleceğimize doğru adım adım ilerliyoruz” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millî Savunma Üniversitesi (MSÜ) Deniz ve Hava Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni’ne katıldı.
“ORDUMUZU DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ”
Millî Savunma Üniversitesi’nin yeni yapısı ve kadrosuyla faaliyete geçmesinin ardından 4 yıllık eğitimlerini tamamlayarak mezun olan teğmenlerle Türk Silahlı Kuvvetleri’nin artık daha güçlü, kabiliyetli ve öz güvenli olacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kara Harp Okulu’muzdan mezun olan 903 Türk ve misafir teğmenimizin ardından, bugün de Deniz Harp Okulu’muzdan mezun olan 298 ve Hava Harp Okulu’muzdan mezun olan 251 teğmenimizi tebrik ediyorum. Teğmenlerimize görev yerlerinde, misafirlerimize ülkelerinde başarılar diliyorum. Millî Savunma Üniversitemizin yöneticilerine ve hocalarına da, 5 yıl gibi kısa bir sürede harp okullarımızı, astsubay meslek yüksekokullarımızı, enstitülerimizi daha güçlü şekilde yeniden ayağa kaldırdıkları için teşekkür ediyorum” dedi.
“ÜLKEMİZ, MAZLUMLARIN VE MAĞDURLARIN UMUDU HÂLİNE GELDİ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu coğrafyalar gözünü para ve kan bürümüş emperyalist güçlerin eline geçtiğinden beri ise, aynı topraklarda acı, zulüm ve sömürü hiç eksilmedi. Millî mücadelemizi zaferle neticelendirip Cumhuriyetimizi kurduğumuzda, uzunca bir süre kendi meselelerimizle uğraşmak mecburiyetinde kaldık, belki de özellikle bırakıldık. Ülkemiz, demokraside ve kalkınmada kat ettiği mesafeyle yeniden güçlenmeye başladığında, kendisiyle birlikte tüm mazlumların ve mağdurların da umudu hâline geldi. PKK’dan FETÖ’ye kadar, Türkiye’nin önüne sıra sıra dizilen nice tuzakları birer birer aşarak, yeniden asli gündemimize odaklandık. Büyük ve güçlü Türkiye’yi, hak ve özgürlüklerden ekonomiye kadar her alanda kökleştirecek adımları kararlılıkla atarak, aydınlık geleceğimize doğru adım adım ilerliyoruz” dedi.
SEZGİN BARAN KORKMAZ İADE EDİLECEK
Büyükelçi Şen; İkili ticaret hacminde geçen yıl 45 milyar doları aştığımızı öngörüyoruz
Eskişehir’de bir evden onlarca ton çöp çıkartıldı
Mersin’de okul servisi kaza yaptı, 4 öğrenci yaralandı
Hatay’da kayıp kişinin cansız bedeni sazlıkta bulundu
Kırkpınar Er Meydanı başka bir yere taşınabilir
72 KİŞİYİ TAŞIYAN YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ
AKP’li Vekil Yegin; “memur ve emekli maaş artışını yeterli bulmuyoruz”
Darüşşafaka Erkek Basketbol Takımı, Benfica’yı terletti
BİR NEFES NARGİLE KAFE
AB Partisi Genel Başkanı İrfan Uzun, “Konya’da yaşanan vahşetin sonuna kadar takipçisi olacağız”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.